Szmatona Épületgépészet

A valódi szakértelem nem luxus, hanem alapkövetelmény.

KezdőlapSzolgáltatásainkReferenciáinkCéginformációkGalériaAktuálisKapcsolat

Szmatona Épületgépészet

Átgondolt tervezés • Precíz kivitelezés • Felelős műszaki ellenőrzés

Szmatona Épületgépészet

Az épületgépészeti terv elkészítése azonnal megtérül

Agrár épületgépészet

A modern csibekeltető nem kiadás, hanem hosszútávú befektetés

Új szolgáltatás

Építészeti és épületvillamossági műszaki ellenőrzés

Épületgépészet és a borászat

A borospincék vészszellőzése különösen fontos. A hegyek a szőlőt, a Szmatona Épületgépészet a hibátlan rendszert adja!

Referenciáink

Vevői vélemények, ajánlások

 
Szmatona Lászlóval évek óta korrekt szakmai kapcsolatban voltunk. Korábbi tervezőnkkel nem voltunk megelégedve és miután László önálló vállalkozásba kezdett megkerestük ajánlatkérésünkkel. Vállalkozásunk első közös munkája a Szmatona Kft-vel kifogástalan volt, ezért további együttműködésbe kezdtünk. A cég szakmailag és üzletileg kifogástalan szolgáltató, sőt, annál jóval több! Mindig rendelkezésünkre állnak, a felmerülő szakmai kérdésekben nagy segítségünkre vannak.
A Szmatona Kft-t jó szívvel ajánlom, bennük mindenki minőségi épületgépészeti partnerre talál!
Fábián Gábor

A Szmatona Kft-vel számos projektben, többek között KEOP pályázatok műszaki ellenőrzésében, pályáztatásában, valamint egyéb kapcsolódó karbantartási és fejlesztési munkákban dolgoztunk együtt. A cégre ajánlás útján találtunk rá, és már az első találkozás alkalmával szimpatikussá vált a vállalkozás dinamizmusa, szakértelme és korrektsége. Az első munkát követően nem volt kérdéses, hogy a további épületgépészeti feladatokat is a Szmatona Kft-re bízzuk. Valamennyi munka határidőre elkészült, a számlák végösszege mindig a korábban rögzítettek szerint alakult.
A Szmatona Kft-t ajánlani tudom mindazoknak, akik hosszú távú üzleti kapcsolatokban és minőségi épületgépészeti megoldásokban gondolkodnak!
Nagy Attiláné Németh Gabriella
műszaki előadó Beled Város Önkormányzata

Mintegy féléves projekt keretén belül dolgoztunk együtt a Szmatona Kft-vel, melynek során egy csibekeltető épületgépészeti tervezésével, kivitelezésével és műszaki ellenőrzésével bíztuk meg a céget. A Szmatona Kft. mellett egy másik, általuk tervezett és kivitelezett keltető építése során szerzett tapasztalatai miatt döntöttünk. Meggyőző volt ajánlásuk, a korábbi munkáik minősége. A cég kimagasló szakértelemmel, alapos, pontos, korrekt munkával valósította meg csibekeltetőnk gépészeti rendszerét.
A Szmatona Kft-t bátran ajánlom mindenkinek, a mai napig pozitív véleménnyel vagyunk munkájukról.
Gombos Lajos

Ha épületgépészet, akkor Szmatona Kft. Több éves együttműködésünk során KEOP pályázatok lebonyolításában, épületgépészeti műszaki ellenőrzési-, valamint tervezési feladatokkal bíztuk meg a Szmatona Épületgépészetet. Az építőiparban különösen fontos, hogy olyan műszaki partnereket gyűjtsünk magunk köré, akik munkájukra igényesek, rugalmasan, megbízhatóan, gyorsan és becsületesen dolgoznak.
Épületgépészeti feladataink megoldására a jövőben is a Szmatona Kft-t fogjuk felkérni, elégedetten ajánlom őket mindenkinek!
Tóth Mihály Levente
TML Design Kft.

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a Szmatona Kft. munkájával: a tervezéstől az engedélyeztetésig, a komplett kivitelezésen keresztül a gázátadásig minden feladatot tökéletesen elvégeztek. Az ismeretlen céggel szemben bennem meglévő kezdeti bizonytalanság hamar megváltozott, és a mai napig pozitívan gondolok a Szmatona Kft-re. A munkák során Szmatona László ügyvezető kézbe vette az irányítást, mindent intézett, minden az építkezéssel járó terhet levett a vállamról.

A kivitelezési szerződés aláírása után 3 napon belül megkezdték a munkát, melyet egy héttel a határidő előtt be is fejeztek. A szerelőcsapat hozzáállásával teljes mértékben meg vagyok elégedve, a legnagyobb odafigyeléssel tették a dolgukat, precízek, körültekintőek és gyorsak voltak. Csendben, nyugodtan dolgoztak. Az építkezés végeztével, összetakarítottak és rendet raktak maguk után. Ritka az ilyen csapat!

Több cégtől kértem árajánlatot, de a Szmatona Kft-vel egyik sem tudott versenyezni sem minőségben, sem pedig a határidőben.
A legnagyobb meglepetés a fizetéskor ért bennünket. Kevés építőipari cég mondhatja el magáról, hogy tételes elszámolással dolgozik, a Szmatona Kft. közéjük tartozik. A tételes elszámoláskor több, mint 200 000 Ft-tal kevesebbet fizettünk, mint a szerződött összeg. Létezik még ilyen is!

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a Szmatona Kft-t, biztos vagyok benne, hogy senkit sem fog csalódás érni.
Tóth Ákos
 

Családi házam épületgépészetét olyan szakértő gárdára szerettem volna bízni, akiknél a minőség alap szolgáltatás. A piaci helyzetet gondosan felmérve, az épülettervező ajánlása alapján döntöttem a Szmatona Kft. mellett. Már az előzetes konzultációk során is korrekten álltak a munkához, azonnal éreztem, hogy Szamtona László az épületgépészet szakértője.
A beépített hőszivattyú és napkollektor a mai napig kifogástalanul működik, jól szolgálják házam komfortját.
Kaczúr Attila
 

Újonnan vásárolt lakásom teljes épületgépészeti felújításával bíztam meg a Szmatona Épületgépészetet, és nem bántam meg! Az elvégzett víz-, szennyvíz- és fűtésszerelési munkák az igényeinknek megfelelően, gyorsan és kiváló minőségben készültek el, minden úgy működik, ahogyan annak működniük kell! A közműkiváltás újratervezését és annak engedélyeztetését is teljes körűen elvégezte az épületgépész vállalkozás!
A lakás megvételekor gázszivárgás miatt a megyei Katasztrófavédem felé bejelentési kötelességünk volt. A Szmatona Épületgépészet alaposságának és pontos műszaki dokumentálási rendszerének köszönhetően a szükséges engedélyeket fennakadás nélkül megkaptuk.
A Szmatona Épületgépészettel ajánlás útján vettem fel a kapcsolatot, és ezt a láncot nem is fogom megszakítani! László és csapatának munkáját bizalommal merem ajánlani mindenkinek, nem fog senkit sem meglepetés érni, ha velük dolgozik!
Dusnoki Manó
 
 
Szolgáltatásaink
Aktuális
Adatvédelmi nyilatkozat
 
Épületgépészet Budapest
 

Komplex épületgépészet

KezdőlapSzolgáltatásainkReferenciáinkCéginformációkGalériaAktuálisKapcsolat