Szmatona Épületgépészet

A valódi szakértelem nem luxus, hanem alapkövetelmény.

KezdőlapSzolgáltatásainkReferenciáinkCéginformációkGalériaAktuálisKapcsolat

Szmatona Épületgépészet

Átgondolt tervezés • Precíz kivitelezés • Felelős műszaki ellenőrzés

Szmatona Épületgépészet

Az épületgépészeti terv elkészítése azonnal megtérül

Agrár épületgépészet

A modern csibekeltető nem kiadás, hanem hosszútávú befektetés

Új szolgáltatás

Építészeti és épületvillamossági műszaki ellenőrzés

Épületgépészet és a borászat

A borospincék vészszellőzése különösen fontos. A hegyek a szőlőt, a Szmatona Épületgépészet a hibátlan rendszert adja!

Aktuális

Mi a legfontosabb az épületgépészetben?

 
Egész életünk a kompromisszumokról, a helyes egyensúly megtalálásáról szól. Döntéseinket igyekszünk az arany középúton tartani, a leghatékonyabb és legmegfelelőbb válaszokat adni a felmerülő kérdésekre. Aki valaha is építkezett, vagy csak felújította lakását, üzletét, iparcsarnokát vagy agrárépületeit, már tudja, hogy az elképzelésekből bizony alább kell hagyni…

De biztosan így van ez?
 
Ár:
Talán az egyik legfontosabb ismérv, ami alapján az építtetők meghozzák a döntéseket – és az egyaránt igaz a magán és a vállalati szektorra is. Az avatatlan szemek, a pénzügyi döntéshozók ritkán látnak át a számok takarásán, a gázkazánok, hőszivattyúk, radiátorok, nyomásszabályzók, csövek, de még a szerelési munkálatok is csak költséget jelentenek a számukra, nem hosszú távú minőséget és biztos befektetést!
Ha megbízható, felelős épületgépész szakemberrel dolgozunk, biztosak lehetünk abban, hogy igényeinknek, elvárásainknak megfelelő rendszert fogunk átvenni. Honnan lehet megismerni a becsületes, hozzáértő épületgépészt? Például onnan, hogy tételes elszámolással dolgozik! A tételes elszámolás garantálja, hogy pénztárcánkat kizárólag a megrendelt és beépítetett műszaki berendezések és elvégzett munkák fogják terhelni. Tételes elszámolás esetén nem érhet bennünket negatív élmény, sőt! Az elszámolás végén akár jóval kisebb költség fog jelentkezni, mint az előzőleg kalkulált ár. Ne feledjük el, hogy a célunk nem lehet a költségek minimalizálása, a megfelelő ár/érték arányra és a hosszú távú komfortra kell törekednünk!

Minőség:
Olcsón jót!? Megoldható, sőt, ez a cél, de ne feledkezzünk meg arról, hogy egy építészeti beruházás több tíz évre szól! Tervezzünk előre, gondoljunk a karbantartásra, az esetleges bővítésekre, a fenntartási költségekre, egy modernebb rendszer gyorsabb megtérülésére! Tehát olcsón jót, hosszútávra, megbízhatóan, alacsony fenntartási költséggel, tervezhetően, élhetően! Ezt kínálja egy becsületes és komoly szaktudással rendelkező épületgépész! Ezt kínálja, - nyilván magasabb költségen - , mint a munkájáért gyorsan pénzt akaró kontár, aki csupán saját érdekeit tartja szem előtt és egyről a kettőre gondolkodik! Az „olcsón jót” ne papíron mérjük, hanem technikai színvonalon és hosszú távú szemlélet mellett!

Rugalmasság:
Általánosságban elmondható, hogy a világgazdaságban kevés olyan terület van, ahol ne versenyeznének egymással a különböző vállalakozások. Nincs ez másként az épületgépészetben sem. Ügyfelet szerezni és megtartani csakis különös rugalmassággal, tapintattal és empátiával lehet. A jó szakember tudja, hogy rugalmasnak kell lennie. Minden esetben rendelkezésre kell állnia, javaslatokkal, alternatívákkal kell szolgálnia, az ügyfél igényeit és érdekeit kell szem előtt tartania. A megrendelők többsége nem hozzáértő, csak előzetes elképzelésük van arról, hogy mit szeretnének, milyen elvárásokat támasztanak a leendő rendszerükkel szemben. Azért, hogy minden gyorsan, zökkenőmentesen és hatékonyan működjön, nagy empátiára és hozzáértésre van szükség.

MI a legfontosabb egy beruházás során? Természetesen számos faktort kiemelhettünk volna, a végtelenségig sorolhatnánk az igényeket, elvárásokat. Mi mégis azt javasoljuk, hogy döntés, építkezés előtt vizsgáljon meg több tervezőt/kivitelezőt/műszaki ellenőrt, versenyeztesse meg őket. Ne elsősorban az ár, hanem a szakértelem, a háttérmunka, az igényesség, a megjelenés és a referenciák alapján döntsön.
Megkönnyítjük helyzetét. Ha felelős épületgépész céget keres, vegye fel a kapcsolatot a Szmatona Épületgépészettel, látogasson el weboldalukra a www.szmatona.hu webcímen. Győződjön meg szakértelmükről, meggyőző referenciaajánlásaikról… és döntsön úgy, ahogyan az Ön érdekei kívánják!

Szmatona Épületgépészet - A valódi szakértelem nem luxus, hanem alapkövetelmény
Átgondolt tervezés • Precíz kivitelezés • Felelős műszaki ellenőrzés
 
 
 
Szolgáltatásaink
Aktuális
Adatvédelmi nyilatkozat
 
Épületgépészet Budapest
 

Komplex épületgépészet

KezdőlapSzolgáltatásainkReferenciáinkCéginformációkGalériaAktuálisKapcsolat